Καστρίτης: «Ήμασταν εκτός αγώνα»

0

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα και γι’ αυτό γνώρισε δίκαια την ήττα από το Περιστέρι, σύμφωνα με τον Γιάννη Καστρίτη.

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για τη σημερινή νίκη που την δικαιούταν 100%. Θεωρώ ότι καμία ομάδα δεν είχε τον ρυθμό που ήθελε σ’ αυτό το πρώτο ματς της σεζόν. Το ξέραμε και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι έχουμε πολύ μικρό διάστημα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε. Οφείλω να αναγνωρίσω την τεράστια προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου, καθώς τις τελευταίες δέκα ημέρες είχαμε πολλούς τραυματισμούς

», δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης και πρόσθεσε:

«Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα κάναμε πολλά λάθη και ήμασταν εκτός αγώνα, γεγονός που δεν σου επιτρέπει να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο. Αξίζουν πάντως συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους στο τέταρτο δεκάλεπτο. Κάθε στιγμή θα μαθαίνουμε. Αυτό θεωρώ ότι ήταν ένα καλό μάθημα. Έχουμε εξαιρετικούς χαρακτήρες στην ομάδα και πλέον κοιτάμε μπροστά και τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον κόσμο μας που ταξίδεψε για να έρθει και να μας στηρίξει. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος των δυο ομάδων ήταν εξαιρετική… Εύχομαι καλή επιτυχία στο Περιστέρι και στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις».

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...