Σερέλης: «Τα παιδιά έβγαλαν μεγάλη ψυχή και ενέργεια»

0

Στην τρομερή ενέργεια και τη μεγάλη… ψυχή που έβγαλαν οι παίκτες του, απέδωσε ο Χρήστος Σερέλης τη νίκη του Λαυρίου επί του Ιωνικού Νικαίας.

«Θέλω να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαστε μαζί από τις 12 Αυγούστου, έχουν ακούσει τα πάντα, από εμένα και τους συνεργάτες μου. Είναι άπειροι, έχουν όμως δουλέψει πολλές φορές. Είχαμε κάποιες μεγάλες ήττες στα φιλικά, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Τα παιδιά πίστεψαν στους συμπαίκτες, στους προπονητές και στο πλάνο και έβγαλαν μεγάλη ψυχή και ενέργεια. Θα έλεγα το ίδιο ακόμη κι αν χάναμε σήμερα. Αυτή η νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική.

Ο Ιωνικός θα χάσει πολύ δύσκολα, όταν βρει τα πατήματά του, από ομάδα που έχει ίδιους στόχους. Ίσως αυτή η νίκη αποβεί σημαντική. Δεν θα σημαίνει τίποτα όμως, αν δεν σκύψουμε το κεφάλι και δεν δουλέψουμε το διπλάσιο σε σχέση με τώρα. Έγινε ένα παιχνίδι, που το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Από εδώ και πέρα μας περιμένει η 2η αγωνιστική. Ευτυχώς έχουμε παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ένα παιχνίδι δηλαδή που δεν έχουμε το πρέπει. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Ιωνικού Νικαίας», είπε αρχικά ο Χρήστος Σερέλης.

Για την επιλογή των ξένων παικτών: «Από τα φιλικά, οι ξένοι έδειξαν ότι είναι πολύ καλοί. Έπρεπε να κάνουμε μία πολύ προσεκτική αναζήτηση λόγω μπάτζετ. Θα πρέπει να πούμε την αλήθεια: Δεν είμαστε οι μόνοι που βρίσκουν καλοί παίκτες. Είναι καμιά φορά και λαχείο η επιλογή.

Υπάρχει πληθώρα ποιοτικών παικτών σε αυτά τα λεφτά. Το σημαντικό είναι ότι βρήκαμε παίκτες με χαρακτηριστικά που θέλαμε για το στιλ παιχνιδιού μας. Πολλές φορές, στα φιλικά, χάναμε με μεγάλες διαφορές, αν και ήμασταν κοντά. Μας βοήθησε ότι παίζαμε στην έδρα του Ιωνικού Νικαίας, γιατί υπάρχει πάντα άγχος για τον γηπεδούχο στην 1η αγωνιστική. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια σταθερή απόδοση. Αν τα καταφέρουν, θα τους ψάχνουμε κι αυτούς κάπου αλλού (γέλια)».

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...