Αναστασίου: «Αν πω ότι δεν είχα άγχος, θα ήμουν αναίσθητος…»

0

Ικανοποιημένος που η ομάδα του βγήκε νικήτρια σε ένα ματς-μονόδρομο δήλωσε ο Γιάννης Αναστασίου, μετά την επικράτηση του Ατρόμητου επί του Παναιτωλικού.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η οπισθοχώρηση της ομάδας του οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πίεση που υπήρχε, ενώ και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι είχε άγχος για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η νίκη ήταν μονόδρομος. Πήραμε τους τρεις βαθμούς και έφυγε από πάνω μας ένα τρομερό βάρος, γιατί είχαμε πολύ άγχος».

Για το αν θα παίξει καλύτερα η ομάδα του μετά τη νίκη: «Σίγουρα θα παίξουμε καλύτερα. Δεν έχω αμφιβολία για αυτό. Ειδικότερα, όταν βρεθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές σε καλή φυσική κατάσταση. Είχαμε κάποια στιγμή μεγάλες αποστάσεις και κάναμε άμυνα πολύ κοντά στην περιοχή μας. Ήταν περισσότερα τα θετικά από τα αρνητικά στο σημερινό ματς. Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Αν ανατρέξουμε τα ματς, θα δούμε ότι τα δύο πρώτα τα χάσαμε από λάθη δικά μας. Στο ματς με τον Αστέρα ήταν θέμα συγκέντρωσης. Όταν χάνεις, είναι όλα μαύρα, όταν κερδίζεις όλα είναι καλά. Είναι καθαρά πώς το αντιλαμβάνεται ο καθένας. Είχαμε θέληση. Με οποιοδήποτε κόστος θέλαμε τη νίκη».

Για το σχεδιασμό που υπήρχε από τη στιγμή που η ομάδα του έβαλε τόσο γρήγορα γκολ: «Συμβαίνουν πράγματα μέσα στην εβδομάδα που είναι δύσκολο να τα πεις. Υπάρχουν πολλά απρόοπτα. Είναι πράγματα που δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις. Έχουμε δυνατότητες, θέλω να παίξουμε πιο γρήγορα. Ο Μπαένα είναι ένας παίκτης αρκετά λειτουργικός και βοηθάει. Ο Νταβιώτης είναι ένα παιδί που μπορεί να παίξει σε υψηλές ταχύτητες και θέλει αγώνες. Πέρυσι δυστυχώς δεν έπαιξε καθόλου, ούτε με τη δεύτερη ομάδα».

Για το αν ο ίδιος είχε άγχος: «Αν πω ότι δεν είχα άγχος, θα ήμουν αναίσθητος. Η δουλειά σου δεν εξαρτάται πολλές φορές από σένα. Μπορούσα να καταλάβω την πίεσή τους, γιατί σήμερα έπρεπε μόνο να νικήσουμε. Το θέμα είναι να έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Γκολ θα βάλουμε, γιατί βάζουμε σε κάθε ματς. Πρέπει όμως αυτό να το διαχειριζόμαστε».

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...