Ομάρ: «Αναμφίβολα θα ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό»

0

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ομάρ στην κάμερα της Nova:

Για τη συνέπεια του στο τρέξιμο από τη δεξιά πλευρά: «Με τα πολλά παιχνίδια βελτιώνεται η φυσική σου κατάσταση, άλλωστε εγώ έχω συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού και με αυτό προσφέρω τη συνεχή κίνηση στην ομάδα από τη δική μου πλευρά, τη δεξιά».

Για την απόδοση της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Είμαι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και κάθε χρόνο αυτά τα παιχνίδια γίνονται πιο απαιτητικά, καθώς κι εγώ γίνομαι “οπαδός” και καταλαβαίνω ακόμη καλύτερα την ατμόσφαιρα στα ντέρμπι. Πολλοί από μας δεν είχαν καλή απόδοση, είμαι απογοητευμένος γι’ αυτό, αλλά δε γίνεται να το αλλάξουμε, είναι αυτά τα παιχνίδια. Εμείς παίζουμε για να κερδίσουμε, αυτό κάνουμε κάθε φορά, έστω κι αν δεν τα καταφέραμε την Κυριακή».

Για τη Λαμία: «Το θέμα είναι να έχουμε σωστή αντίδραση σε αυτό το ματς. Αυτό είναι το καλό στο ποδόσφαιρο, ότι πάντοτε υπάρχουν καινούριες ευκαιρίες, καθώς τα παιχνίδια διαδέχονται το ένα το άλλο. Μέσα στο γήπεδό μας περιμένουμε να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε τη νίκη».

Για το ότι είναι ο παίκτης με τις περισσότερες επαφές: «Δεν το ήξερα αυτό το στατιστικό. Ο προπονητής μου είπε ότι με εμπιστεύεται για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω στο “χτίσιμο”, εκτός από αυτό δεν το σκέφτομαι πάρα πολύ».

Για το αν προτιμάει Ποντένσε ή Μασούρα μπροστά του: «Έχουμε πολλούς σημαντικούς ποδοσφαιριστές, τοπ επιπέδου, που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις, γι αυτό και δεν μπορώ να επιλέξω. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια με Ποντένσε αλλά και με τον Μασούρα τα πηγαίνουμε καλά, καθώς είναι επαγγελματίας. Το σημαντικό είναι να τα πηγαίνει καλά η ομάδα».

Τι σημαίνει το περιβραχιόνιο για εκείνον: «Είμαι εδώ πολλά χρόνια πλέον, μεγαλώνεις με την ομάδα, αναπτύσσεσαι, γίνονται πιο σημαντικά και τα συναισθήματά σου, νιώθεις την υποστήριξη. Έχει μεγαλώσει η αγάπη μου για το σύλλογο, τους οπαδούς, όλους. Έχω περάσει δύσκολες στιγμές και απήλαυσα τη στήριξη του προέδρου, αλλά και όλων όσοι βρίσκονται εδώ. Είναι τεράστια τιμή και υπερηφάνεια για μένα το περιβραχιόνιο».

Αν αυτή η αγάπη είναι έξτρα ώθηση για νέο συμβόλαιο: «Σίγουρα, όλοι ξέρουν τι αισθάνομαι και τι σκέφτομαι. Αναμφίβολα θα ήθελα να μείνω, δε χρειάζεται καν να με ρωτάτε».

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...