Κωπηλασία: Πέμπτος στον μικτό τελικό ο Ντούσκος

0

Ο Στέφανος Ντούσκος κατέλαβε την πέμπτη θέση στον μικρό τελικό του μονού σκιφ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας και έτσι δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει από τώρα την παρουσία του στο Τόκιο.

Πάλεψε ο Στέφανος Ντούσκος αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ο 22χρονος Παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε την 5η θέση στον μικρό τελικό του σκιφ στο Παγκόσμιο πρωταθλημα δυο θέσεις πίσω από την πρώτη τριάδα που έδινε το εισιτήριο για το Τόκιο.

Ο Στέφανος που είχε από το ξεκίνημα της διοργάνωσης δύσκολο έργο ήταν μέσα στην υπόθεση πρόκριση μέχρι και τα μισά της κούρσας που πέρασε δεύτερος πίσω από τον Κροάτη .

Στη συνέχεια όμως δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό των μεγαλύτερών και πιο έμπειρων αντιπάλων του με αποτέλεσμα να τερματίσει στην 5η θέση και πλέον να περιμένει την τελευταία ευκαιρία την επόμενη χρονιά στην προολυμπιακή ρεγκάτα όπου θα δοθούν τα ελάχιστα εισιτήρια που απέμειναν για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Την 6η θέση στον τελικό Γ΄του διπλού σκιφ κατέλαβαν οι Αννέτα Κυρίδου και Άσπα Χριστοδουλίδη με χρόνο 7.13.57. Το ελληνικό πλήρωμα ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα καταλαμβάνοντας την 18η θέση στη γενική. Την ίδια θέση κατέλαβε λίγο αργότερα και η Κατερίνα Νικολαϊδου στον Γ΄τελικό του σκιφ γυναικών. Με χρόνο 8.17.16 πήρε κι αυτή την 18η θέση στη γενική.

Έτσι, το μοναδικό πλήρωμα που έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την παρουσία του στο Τόκιο είναι αυτό της δικώπου άνευ με τις Χριστίνα Μπούρμπου και Μαρία Κυρίδου.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...