Σιμόες: «Καλό για εμάς που θα παίξουν χωρίς οπαδούς»

0

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα παιχνίδια με την Κραϊόβα: «Είναι μια καινούργια σεζόν με νέους στόχους. Όπως ξέρουμε, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα στην Ευρώπη. Δεν περιμένουμε ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι. Περιμένουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Θα παίξουν χωρίς οπαδούς και αυτό ίσως αποδειχτεί καλό για εμάς. Ελπίζουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα αύριο, ώστε στο γήπεδό μας να πάρουμε την πρόκριση για να ξεκινήσουμε θετικά την σεζόν».

Για την απουσία οπαδών στις εξέδρες: «Ξέρουμε ότι οι οπαδοί είναι πολύ σημαντικοί για τους γηπεδούχους. Θέλουμε να παίξουμε σοβαρά σε αυτό το παιχνίδι, να κάνουμε το παιχνίδι μας. Πρέπει να σεβαστούμε την Κραϊόβα. Πάντα η παρουσία του κόσμου είναι σημαντική για κάθε ομάδα. Η νίκη είναι πάντα ο πρώτος στόχος. Πρέπει να σεβαστούμε κάθε αντίπαλο».

Για την παρουσία Πορτογάλων στην ομάδα: «Για μένα είναι καλό. Έχω πολύ καλούς φίλους στην ομάδα, που είμαστε μαζί για χρόνια. Τον Παουλίνιο τον γνωρίζω πολλά χρόνια και αυτό μας βοηθάει να νιώθουμε καλύτερα. Είναι φίλος μου και περνάμε πολύ χρόνο μαζί εκτός γηπέδου. Είναι καλό να μιλάνε κάποιοι την ίδια γλώσσα μέσα στην ομάδα. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για πορτογαλική ΑΕΚ. Δεν υπάρχει εθνικότητα στην ομάδα. Έλληνες, Πορτογάλοι, Κροάτες, Σέρβοι, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την ομάδα σαν οικογένεια, ανεξάρτητα από την εθνικότητα».

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...