Μπάνκι: «Περήφανος για την ομάδα μου, να… αρπάξουμε την ευκαιρία»

0

Ο Λούκα Μπάνκι ανέφερε πως είναι περήφανος για την ομάδα του και ανέφερε πως η ΑΕΚ πρέπει να… αρπάξει την ευκαιρία για να προκριθεί στους τελικούς της Basket League,

«Θα ήθελα να συγχαρώ τους πάντες που έφτασαν εδώ. Για εμάς το να επιστρέφουμε σε αυτό το επίπεδο μετά την παρουσίαση που έγινε στην αρχή του πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντικό. Ξεπεράσαμε τα προβλήματα και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Είμαι περήφανος γι αυτό που έχουμε πετύχει ως ομάδα. Εμείς προσαρμοστήκαμε και καλύψαμε τους τραυματισμούς. Είμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή στο πρωτάθλημα. Έχουμε ευκαιρία και θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Υπάρχει περιθώριο εξέλιξης. Δείξαμε και στην προηγούμενη φάση ότι έχουμε σκαμπανεβάσματα, αλλά έχουμε μια ευκαιρία που θέλουμε να αρπάξουμε μέχρι το τέλος», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου των ημιτελικών της Basket League, προτού προσθέσει:

«Αυτό που θέλω είναι να επαναφέρω την εστίαση στην ομάδα. Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους παίκτες. Μας αξίζει να έιμαστε εδώ, όπως και οι άλλες ομάδες που είναι εδώ. Υπερασπιστήκαμε όσους μας ακολουθούν. Θέλω να συγχαρώ τους πάντες και να μην στρέψω τη συζήτηση σε μια περίπλοκη κατάσταση».

Σχετκά με τον τεχνικό που πρέπει να πάρει το βραβείο του καλύτερου της σεζόν, ο Ιταλός ανέφερε: «Τα προσωπικά τρόπαια δεν έχουν σημασία. Κανείς δεν κάνει μια σεζόν για να πάρει αυτόν τον τίτλο. Όλοι κάνουν το καλύτερο για να πάρουν τον τίτλο. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτό. Αυτό που έχω δει από την ομάδα είναι πως φέτος υπάρχουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομάδες που έκαναν εξαιρετική δουλειά, παρά τις δυσκολίες. Είδα ομάδες που διατήρησαν την ταυτότητά τους κόντρα στις αντιξοότητες. Τους αξίζει για κάποιο λόγο ο τίτλος του προπονητή της χρονιάς. Ο κόουτς Πεδουλάκης όπως είπε το να είσαι νέος στην κατηγορία και να κερδίζεις τον ΠΑΟ είναι εξαιρετικό. Εμείς χάσαμε από τον Προμηθέα στην Πάτρα και εκτίμησα την δουλειά που κάνουν. Αυτό χρειάζεται το ελληνικό μπάσκετ. Δεν είναι σε μια μεγάλη πόλη όπως η Αθήνα. Αυτοί έχουν μια αποστολή να κάνουν καλύτερο το μπάσκετ στην περιοχή τους. Όλοι αξίζουν τον τίτλο. Δεν θα είχα πρόβλημα να πάω στις ΗΠΑ και να μου δώσει τον τίτλο για να τον πάω στο σπίτι μου».

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...