Close Penalty Logo

Θέλετε να λαμβάνετε τα νέα μας;

ΝΑΙ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
MENU

«Τσεκάρει» Σούνιτς και Καμαβουάκα ο Παναθηναϊκός

«Τσεκάρει» Σούνιτς και Καμαβουάκα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τηρεί ακόμη... στάση αναμονής ως προς την προσπάθεια εκπλήρωσης των μεταγραφικών του στόχων, αλλά ήδη έχει ξεχωρίσει μερικούς εξ αυτών.

Το ρεπορτάζ της «Live Sport» αναφέρει, ότι αναφορικά με το κέντρο της άμυνας βασικός στόχος μοιάζει να είναι ο Τόνι Σούνιτς. Ο έμπειρος στόπερ, που το Δεκέμβριο κλείνει τα 31 του χρόνια, ανήκει στην Ντιναμό Μόσχας, έχοντας καταγράψει 57 συμμετοχές σε δύο χρόνια και με το συμβόλαιό του να λήγει τον Ιούνιο, χωρίς να έχει ανανεώσει. Είναι, παράλληλα, διεθνής με την Εθνική Βοσνίας και είναι ο τύπος δυναμικού και ογκώδους αμυντικού, που θέλει ο Γιώργος Δώνης.

Ένας ακόμη παίκτης, αυτήν την φορά για το κέντρο, που ενδιαφέρει τους «πράσινους», είναι ο Ουίλσον Καμαβουάκα. Ο Κονγκολέζος αμυντικός μέσος αγωνίζεται στη Β' Κατηγορία Γερμανίας με την φανέλα της Ντάρμασταντ και, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, δεν αποκλείεται να αποδεσμευθεί. Είναι άλλος ένας παίκτης, που διακρίνεται για το δυναμισμό του και «κολλάει» στις απαιτήσεις του Έλληνα τεχνικού, με την περίπτωσή του να παρακολουθείται.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) στο σχετικό άρθρο του penalty.gr

Ακολουθήστε τo Penalty.gr στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν!
loading...
Ακολουθηστε μας

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΥΚΗΣ

north-news.gr


thessi.gr


enheto.gr