Θέμα εγκυρότητας του τελικού θέτει η ΑΕΚ!

0

Με επιστολή σε αυστηρό ύφος η ΠΑΕ ΑΕΚ ζητάει από τους Μέλο Περέιρα, Ζόραν Λάκοβιτς, Χέμπερτ Χούμπερλ και Πετρ Φούσεκ να μάθει τι ακριβώς συνέβη με τους διαιτητές στον τελικό του Κυπέλλου, θέτοντας ακόμα και θέμα εγκυρότητας του αγώνα!

H AEK έστειλε επιστολή στον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, σε αυστηρό ύφος για το θέμα της αλλαγή της σύνθεσης της διαιτητικής εξάδας του τελικού χωρίς καμία ενημέρωση από την ΕΠΟ.

Η Ένωση ζητά μέσα σε διάστημα 24 ωρών από την παραλαβή της επιστολής ο Περέιρα να απαντήσει επίσημα και γραπτώς για το αν ισχύουν αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την αλλαγή της διαιτητικής σύνθεσης του Σαββατιάτικου αγώνα.

Στην επιστολή που υπογράφη ο πρόεδρος της Ένωσης, Ευάγγελος Ασλανίδης, εκφράζεται η απογήτευση και η απόσυρση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Μέλο Περέιρα σε περίπτωση που ισχύουν όσα δημοσιεύτηκαν. Στην επιστολή αναφέρεται ότι τιθέται ζήτημα μέχρι και εγκυρότητας του τελικού, αν όντως η σύνθεση της διαιτητικής εξάδας ήταν διαφορετική από αυτή που ανακοινώθηκε με βάση το άρθρο 23 του ΚΑΠ.

Στη επιστολή αναφέρονται επίσης και τα παράπονα της ΑΕΚ, για τη διαιτησία στον τελικό και τη φάση του πέναλτι και την εμπλοκή του πρώτου βοηθού. Τέλος υπάρχουν απορίες για τη σιγή μέχρι τώρα της ΕΠΟ, ΚΕΔ και του Μέλο Περέιρα για ένα θέμα που ξεπερνά κάθε όριο ηθικής.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...