Κρεμάει τα παπούτσια του ο Γλυνιαδάκης (ΦΩΤΟ)

0

Το μήνυμα του Ανδρέα Γλυνιαδάκη:

Καλησπέρα σε όλους,

Σε λιγότερο από ένα μήνα μία ακόμη σεζόν φτάνει στο τέλος της αλλά ταυτόχρονα για μένα τελειώνει ένα μαγικό ταξίδι 21 χρόνων στο χώρο.

Ξέρω ότι θα μου λείψει το μπάσκετ, γιατί είναι ο τρόπος ζωής μου, η καθημερινότητά μου, το ραντεβού με το παρκέ.. Φεύγω όμως γεμάτος ξέροντας ότι έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου,την οικογένειά μου και όσους ήταν δίπλα μου σε αυτή τη πορεία. Όλα όσα ζήσαμε αποδείχτηκαν πολύτιμες εμπειρίες ζωής που διαμόρφωσαν για πάντα το χαρακτήρα μου.

Το μπάσκετ θα συνεχίσει να είναι κομμάτι του εαυτού μου και της μέρας μου.. Με εκτίμηση, Ανδρέας Γλυνιαδάκης

View this post on Instagram

Καλησπέρα σε όλους, Σε λιγότερο από ένα μήνα μία ακόμη σεζόν φτάνει στο τέλος της αλλά ταυτόχρονα για μένα τελειώνει ένα μαγικό ταξίδι 21 χρόνων στο χώρο. Ξέρω ότι θα μου λείψει το μπάσκετ, γιατί είναι ο τρόπος ζωής μου, η καθημερινότητά μου, το ραντεβού με το παρκέ.. Φεύγω όμως γεμάτος ξέροντας ότι έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές που συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου,την οικογένειά μου και όσους ήταν δίπλα μου σε αυτή τη πορεία. Όλα όσα ζήσαμε αποδείχτηκαν πολύτιμες εμπειρίες ζωής που διαμόρφωσαν για πάντα το χαρακτήρα μου. Το μπάσκετ θα συνεχίσει να είναι κομμάτι του εαυτού μου και της μέρας μου.. Με εκτίμηση, Ανδρέας Γλυνιαδάκης

A post shared by Andreas Glyniadakis (@glynias55) on

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...