Πλατανιάς – Κέρκυρα 2-0

0

Την τρίτη σερί του νίκη πέτυχε ο Πλατανιάς, αποτέλεσμα που τον βάζει στην μάχη για την κατάληψη της δεύτερης θέσης… Η ομάδα του Γιάννη Τάτση ήταν αυτή, η οποία μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς και μόλις στο 9΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε τέρμα του Νίλι.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι Χανιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 13΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0, το σουτ όμως του Μπιανκόνι πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία του Κουτζαβασίλη. Στο 18΄ οι Κρητικοί είχαν νέα καλή ευκαιρία,αυτή τη φορά με το σουτ του Μπιανκόνι να καταλήγει άουτ. Έπειτα από την φάση αυτή στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους, δεν υπήρξε κάποια άλλη καλή φάση, με συνέπεια το υπάρχον σκορ να διατηρηθεί ως έχει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 47΄ ο Πλατανιάς έφτασε κοντά στο 2-0, το σουτ όμως του Ποζατζίδη δεν είχε την κατάληξη που αυτός θα ήθελε. Από το σημείο εκείνο και μετά η Κέρκυρα κατάφερε κάπως να ισορροπήσει το ματς, χωρίς όμως να γίνει απειλητική για την εστία του Γκοτ. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί με αντεπιθέσεις για την εστία του Κουτζαβασίλη, χωρίς όμως να έχουν δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση.

Στο 82΄ η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έφτασε κοντά στο 1-1, η κεφαλιά όμως του Τουράμ αποκρούστηκε ενστικτωδώς από τον Γκοτ. Ότι δεν κατάφεραν οι Επτανήσιοι,σε εκείνο το χρονικό σημείο το πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 86΄ με τέρμα του Ποζατζίδη κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Πηγή: sdna.gr
Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...