Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό για διαιτητικές αποφάσεις

0

Στον Παναθηναϊκό έχουν επιλέξει φέτος να μην χρησιμοποιήσουν ως άλλοθι τη διαιτησία για οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα, θέλοντας να επικεντρωθούν άπαντες στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό είναι κάτι, άλλωστε, που ξεκαθάρισε και ο Νίκος Νταμπίζας στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε και που έχει επιβεβαιωθεί και σε όλες τις περιπτώσεις που φέτος οι πράσινοι έχουν αδικηθεί από διαιτητικές αποφάσεις.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ένας σχετικός προβληματισμός μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη για ορισμένες αποφάσεις του Ευαγγέλου και των βοηθών του. Συγκεκριμένα, στη φάση που ο Μπουζούκης σκοράρει και φέρνει το ματς στα ίσια στέκονται στο ότι υπάρχει πέναλτι στον Χατζηγιοβάνη ενώ φυσικά και δεν υφίσταται πλεονέκτημα στην εσχάτη των ποινών.

Επιπλέον, στέκονται σε μία φάση στην οποία ο Μακέντα υποδεικνύεται λανθασμένα σε θέση οφσάιντ στο πρώτο μέρος. Ασφαλώς και στο τριφύλλι έχουν «χαράξει» μία πορεία μακριά από ανακοινώσεις για τη διαιτησία, ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί πως δεν προβληματίζονται σε κάποιες περιπτώσεις.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...