Παπαγιάννης: «Η εμφάνισή μας κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ήταν εφάμιλλη της ποιότητάς μας»

0

Αναλυτικά όσα γράφει στον ΕΣΑΚΕ

Όλοι ΟΑΚΑ για ιερό σκοπό

Δυστυχώς, η εξαιρετική μας εμφάνιση και νίκη επί της ΤΣΣΚΑ δεν είχε συνέχεια στο ματς με τον Ολυμπιακό. Η παρουσία μας δεν ήταν εφάμιλλη εκείνης με την ρωσική ομάδα αλλά και της ποιότητάς μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς και στη συνέχεια δεν καταφέραμε ποτέ να ανακάμψουμε.

Πλέον, είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση, ωστόσο θεωρώ πως μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση. Απομένουν ακόμη 14 αγώνες ως το τέλος της κανονικής περιόδου και πιστεύω πως αν είμαστε όπως πρέπει μπορούμε να επανέλθουμε.

Ακολουθούν δύο ακόμη δύσκολα και σημαντικά ματς την προσεχή διπλή εβδομάδα της Ευρωλίγκας, αλλά προηγείται ο αγώνας με τον Χολαργό. Είναι μια πολύ καλή και μαχητική ομάδα την οποία επιβάλλεται να προσέξουμε, όντες συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος του ματς.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σημαντικό για έναν ακόμη λόγο. Είναι η «Ημέρα Φιλάθλου», τα εισιτήρια κοστίζουν όλα 3 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για κοινωφελείς σκοπούς, μέσω του υπό σύσταση ιδρύματος «ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ».

Γνωρίζουμε πως οι φίλαθλοί μας πικράθηκαν με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα που είχαμε στο Φάληρο. Όμως τους θέλουμε δίπλα μας στον αγώνα με τον Χολαργό, τόσο για να μας στηρίξουν, όπως συνηθίζουν να κάνουν, όσο και για να συνεισφέρουν σε αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Γιώργος

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...