Εθνική Ελλάδας – Αναστασιάδης: “Όλα εξαρτώνται από εμάς”

0

Αισιόδοξος, μετά την κλήρωση των προκριματικών του Euro 2020, εμφανίστηκε ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Άγγελος Αναστασιάδης.
Η Εθνική Ελλάδας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τις Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία, Αρμενία και Λιχτενστάιν στα προκριματικά του Euro 2020,με τον Άγγελο Αναστασιάδη να εκφράζει για ακόμα μία φορά την πίστη του στις δυνατότητες των Ελλήνων παικτών.

“Οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Το οφείλουμε στους Έλληνες φιλάθλους, να σταθούμε αντάξιοι των επιτυχιών που είχε η Εθνική τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά, αλλιώς δε θα ήμουν εδώ. Δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι, όλα εξαρτώνται από την κατάσταση στην οποία θα βρεθούμε εμείς.

Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ελπίζω να μην έχουμε ατυχίες και να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς, ώστε να παλέψουμε την πρόκριση”, τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας, Άγγελος Μπασινάς, σχολίασε: «Είναι γνώριμο το περιβάλλον, ωστόσο είναι κάτι τελείως διαφορετικό να το ζεις από αυτό το πόστο, από ό,τι ως ποδοσφαιριστής. Είδα τους Ιταλούς χαρούμενους για την κλήρωση, φυσικά και είναι το φαβορί του ομίλου, αλλά καλύτερα να περιμένουμε όλοι να δούμε τι θα γίνει μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται δουλειά μέχρι την έναρξη των αγώνων και από κει και πέρα θα κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια για την πρόκριση, απέναντι σε αρκετά δυνατούς αντιπάλους»

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...