Μπλατ: «Ρωτήστε τον Ιτούδη για το ρεκόρ της Μπουντούτσνοστ»

0

Αναλυτικά όσα τόνισε ο τεχνικός των «ερυρθόλευκων» για την αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Αδριατικής Λίγκας (30/11, 21:30):

Πρόκειται για έναν αντίπαλο με καλό ποσοστό στο τρίποντο. Θα είναι ένας παράγοντας αυτό αλλά όχι μοναδικός και σημείο κλειδί. Σημαντικό είναι να έχουμε το τέμπο και τον ρυθμό που μας αρέσει, να είμαστε προσεκτικοί, να έχουμε κατεύθυνση στην άμυνα και όσοι έχουν παίξουν στο παρκέ να έχει συνεισφορά. Θέλουμε να παίξουμε δυνατά».

Για τυχόν μεταγραφή: «Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως συνεχώς και συνειδητά κοιτάζουμε την αγορά, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει η σεζόν. Υπάρχουν τραυματισμοί, κόπωση και κάποιες ανάγκες, οπότε πρέπει να είσαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος για κάθε ευκαιρία. Από αυτή την άποψη είμαστε στην αγορά οπωσδήποτε. Το αν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε προσθήκη θα το δούμε στη συνέχεια».

Για τον Αγραβάνη: «Είμαστε στην αρχή μίας διαδικασίας με τον Αγραβάνη να τον βάλουμε στην ομάδα. Θα πάρει χεόνο. Έκανε καλά το πρώτο βήμα και είμαστε χαρούμενοι για αυτόν. Το σημαντικό με τον τραυματισμό του είναι να έχει χρόνο για να τελειώσει σωστά και συντηρητικά την αποθεραπεία. Είναι στο τέλος της ανάρρωσης. Πρέπει να είναι προσεκτικός και να συνεχίσει την δουλειά με σωστό τρόπο».

Για το ρεκόρ της Μπουντούτσνοστ: «Να ρωτήσετε τον κόουτς Ιτούδη και την Μπασκόνια για το ρεκόρ. Και οι δύο θα σου έλεγαν ότι είναι αφελές να προσεγγίσεις έτσι το ματς».

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...