Χασάν: «Ήταν φανταστική βραδιά, πρέπει να τα δώσουμε όλα»

0

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για το αποψινό ματς: «Από τη μεριά μας πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, είχαμε πολύ καλή απόδοση. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν καταφέραμε να βάλουμε περισσότερα γκολ, ωστόσο ήταν μια φανταστική βραδιά».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Έχουμε 7 βαθμούς. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως κάνουμε πάντα, στα επόμενα δύο παιχνίδια. Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπούμε δυνατά και στα δύο παιχνίδια».

Για το αν αισθάνεται πιο τυχερός τελευταία, δεδομένου ότι πλέον σκοράρει πιο εύκολα: «Ήμουν τραυματίας όπως γνωρίζετε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε η ομάδα έχοντας πολλές ευκαιρίες. Στα πρώτα παιχνίδια και να μην πετυχαίνει τόσα γκολ όσα και οι ευκαιρίες. Έχουν προσπαθήσει όλοι να το αλλάξουν αυτό, να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δημιουργούνται. Το ίδιο κάνω κι εγώ. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να διορθώνονται. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μία καλή χρονιά».

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...