Η παρουσίαση της νέας φανέλας και της συμφωνίας του Ηρακλή με τον ΟΑΣΘ (ΦΩΤΟ)

0

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή:

Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα βόλεϊ του Ηρακλή με χορηγό τον ΟΑΣΘ

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε σήμερα στα γραφεία του ΟΑΣΘ η νέα φανέλα της ανδρικής και γυναικείας ομάδας βόλεϊ και του μεγάλου χορηγού του τμήματος.

Την ελπίδα ότι η συνεργασία του Ο.Α.Σ.Θ. με τον Ηρακλή θα βρει ανταπόκριση και από άλλους οργανισμούς και φορείς, τόνισε ο πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Θ., Στέλιος Παππάς, στην παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή. Η προσπάθειά μας έχει ως στόχο τη συμβολή στον πολιτισμό και στον αθλητισμό. Μέσα από την άμιλλα ανάμεσα στις ομάδες να επιτευχθεί η συλλογικότητα και το ευ αγωνίζεσθε. Ο Στ.Παππάς υποσχέθηκε ότι ο Οργανισμός θα συνεχίσει να ενισχύει το μαζικό αθλητισμό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Σ.Θ., Σάββας Παναγιωτίδης, αναφέρθηκε στην 110 χρόνων ιστορία του Ηρακλή, και υπενθύμισε τις μεγάλες ιστορικές προσωπικότητες που συνέδεσαν το όνομά τους με το σύλλογο, όπως τον Γεώργιο Σαϊνόβιτς Ιβάνοφ, που υπήρξε σαμποτέρ των Συμμάχων στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με σημαντική δράση στη διάρκεια της Κατοχής, και τον Γεώργιο Κατσάνη, αθλητή στίβου του Ηρακλή, που διοικητής της 33ης Μοίρας Καταδρομών, έχασε τη ζωή του, στη διάρκεια της εισβολής του Αττίλα, στην Κύπρο.

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Ηρακλή, Μίλτος Οικονόμου, επισήμανε ότι η χορηγία του Ο.Α.Σ.Θ. αποτελεί σημαντική στήριξη ώστε να επανέλθει ο Ηρακλήςστην κορυφή του πρωταθλήματος βόλεϊ.

Οι αρχηγοί της αντρικής και γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, Κώστας Προύσαλης και Νατάσα Καλαϊτζίδου, ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. για την ηθική και υλική στήριξη και υποσχέθηκαν επιτυχίες και επιστροφή στους τίτλους.

Δείτε τη photogallery του SDNA

Gallery item 1

Gallery item 3

Gallery item 2

Gallery item 4

Gallery item 1

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...