Με επιτυχία η χοροεσπερίδα του ΑΣΑΔ Χάντμπολ

0

Σε μια άκρως ζεστή και οικογενειακή ατμοσφαίρα,  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019,  ο αποκριάτικος χορός των ακαδημιών του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ) Χάντμπολ  και η κοπή πίτας του συλλόγου για τη νέα χρονιά, στην φιλόξενη ταβέρνα «Πιπινιος » στη Σταμάτα.
Ο Πρόεδρος του ΑΣΑΔ Χάντμπολ Μάριος Λουκατος στον χαιρετισμό του,  ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, έκανε μια σύντομη ανασκόπηση του έτους που έφυγε, παρουσιαζοντας τους στόχους για το 2019.  Μαζί με τον Έφορο Χάντμπολ Στέλιο Ιερωνυμάκη αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος στην εύρεση ωρών προπόνησης στα δημοτικά κλειστά γυμναστήρια, ευχαρίστησαν τους γονείς για την συμπαράσταση και κατανόηση, υπεραμυνθηκαν του δικαιώματος των παιδιών που επέλεξαν να παίζουν χάντμπολ στο Δήμο Διονύσου και δεσμεύθηκαν να αναλάβουν ότι ενέργειες απαιτούνται,  ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα από την νέα σεζόν, σε συνεργασία με την δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Κατά τη διάρκεια της χοροεσπερίδας, ο ΑΣΑΔ Χαντμπολ τίμησε τους αθλητές της κατηγορίας Παμπαιδων Β ,  Μανωλη Ιερωνυμακη, Γιώργο Πολυμερη, Αλέξη Πουλε και Άρη Εμμανουηλιδη για την πρόσκληση και συμμετοχή τους στο Κλιμάκιο Εθνικής Ελλάδος της κατηγορίας τους την προηγούμενη χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και ο Γεν.Γραμματέας  της ΕΣΧΑ κ.κ. Δημήτρης Σταυρακακης και Βαγγέλης Παπαϊωάννου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Διονύσου κ. Παναγιώτης Τσούκας. Οι ανωτέρω έκαναν τις απονομές στους διακριθέντες αθλητές,  εξήραν το έργο και τις επιτυχίες του συλλόγου  και ευχήθηκαν στους παρισταμένους υγεία,  αθλητική και προσωπική πρόοδο, εκφράζοντας παράλληλα την πρόθεσή τους για αμέριστη συμπαράσταση στην  ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή.

Το παρόν έδωσε και ο Πρόεδρος του ΑΣΟΔ Ασπροπύργου κ. Νίκος Ματθαίου, ενώ το τυχερό φλουρί της βασιλόπιτας, η οποία ήταν προσφορά του φούρνου «ΚΑΡΡΑΣ» στην Άνοιξη, κέρδισε η κα Λια Δουλγερακη.

Το ΔΣ του ΑΣΑΔ Χαντμπολ ευχαριστεί δημόσια τους χορηγούς και υποστηρικτές του συλλόγου, τον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο και την ΑΜΚΕ «ΑΙΓΕΑΣ», την εταιρεία BIC VIOLEX, την εταιρεία «DIONYSSOMARBLE «, την εταιρεια «SJA Delousil», το φούρνο «ΚΑΡΡΑΣ»  και το σούπερ μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ».

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...