Β’ Εθνική: Άνοδος για Πανερυθραϊκό, Μαρούσι, ΠΑΣ Γιάννινα, Καβάλα

0

Στην επικύρωση της βαθμολογίας του Νοτίου και του Βορείου Ομίλου της Β’ Εθνικής, προχώρησε η ΕΟΚ, το πρωί της Παρασκευής (29/5).

Έτσι, μετά από σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, την άνοδο στην Α2 εξασφάλισαν οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, την στιγμή της διακοπής λόγω κορονοϊού, δηλαδή οι Πανερυθραϊκός και Μαρούσι από τον Νότιο Όμιλο και ΠΑΣ Γιάννινα και ΕΚ Καβάλας από τον Βόρειο.

Όπως τονίζει η Ομοσπονδία, σε περίπτωση αδυναμίας ανόδου κάποιας εκ των ομάδων, δεν υπάρχει αντικατάσταση, ενώ παράλληλα δεν θα υποβιβαστεί καμία ομάδα στην χαμηλότερη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επικύρωση της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:

1ος Όμιλος 2ος Όμιλος

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ

ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΕΠΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΩΝ

ΟΦΗ ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΧΑΝΘ

ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΝΦ ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ

Η Επιτροπή εισηγείται και σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος, ο πρώτος και ο δεύτερος του 1ου και ο πρώτος και ο δεύτερος του 2ου Ομίλου: ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ, ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ αντίστοιχα ανέρχονται στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών. Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Η Επιτροπή εισηγείται ότι ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Κοινοποίηση.

Leave A Reply