Χάντμπολ Ανδρών: Έκτορας Πολύδωρος, ο πρώτος…

0

Ένας αθλητής που προέρχεται από τα «σπλάχνα» του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτήριων Δούκα, ο Έκτορας Πολύδωρος «ανοίγει τον χορό» των ανανεώσεων στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα, για τη σεζόν 2019-2020.

Τα στελέχη της ομάδας έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης χρονιάς και όπως ήταν αναμενόμενο, ο Έκτορας Πολύδωρος ήταν από τους αθλητές που συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή Κωστή Μπούνα. Ο αναπληρωτής Γενικός Αρχηγός, Κωνσταντίνο Αλεξίου και ο μάνατζερ, Γρηγόρη Χατσατουριάν συναντήθηκαν με τον παίκτη και συμφώνησαν να πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ο Έκτορας Πολύδωρος επέστρεψε στον ΑΣΕΔ πέρυσι και δούλεψε δίπλα στον Κωστή Μπούνα με τα αποτελέσματα μέσα στο τερέν να αποδεικνύουν και την αγωνιστική του εξέλιξη.

Τη σεζόν 2018-2019 η προσφορά του τόσο στον τομέα της άμυνας όσο και της επίθεσης ήταν πολύτιμη.

XNT_5576

Σε 25 αγώνες λοιπόν, είχε 18 μπλοκ και 19 κλεψίματα και ήταν από τους «αθόρυβους εργάτες» στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Στον τομέα της επίθεσης, η αποτελεσματικότητα του στο σκοράρισμα έφτασε το 86% αφού από τα 6 μέτρα είχε 38/44 εύστοχα σουτ. Παράλληλα, έστειλε την ομάδα του 19 φορές στη γραμμή των 7 μέτρων αφού σε 25 παιχνίδια είχε συνολικά 19 κερδισμένα πέναλτι.

XNT_6001

Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα ευχαριστεί τον Έκτορα Πολύδωρο για την ανανέωση της συνεργασίας του και του εύχεται καλή αγωνιστική περίοδο με νίκες και χωρίς τραυματισμούς.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...