Χάντμπολ Ακαδημίες: Πενθήμερο στην Κροατία και συμμετοχή στο «Handball for Everyone, Inclusion through sports» ετοιμάζουν οι Παμπαίδες Α’ του ΑΣΕ Δούκα…

0

Μια ακόμα μοναδική αθλητική εμπειρία αναμένεται να ζήσει τον προσεχή Ιούνιο η ομάδα Παμπαίδων Α’ του ΑΣΕΔ η οποία θα συμμετάσχει στο «Handball for Everyone, Inclusion through sports» το οποίο διοργανώνεται στην Κροατία και συγκεκριμένα στην πόλη Skradin από την RK Maksimir Pastela.

Το πρόγραμμα είναι ενταγμένο και χρηματοδοτούμενο στις δράσεις του Erasmus+ και του Εθνικού Γραφείου Erasmus+ της Κροατίας.

Οι διοργανωτές δεν είναι άγνωστοι στον Σύλλογο μας αφού τον περασμένο Ιανουάριο έλαβαν μέρος στο διεθνές τουρνουά “Duke 2019”. Λίγους μήνες μετά και τα στελέχη της Maksimir αποφάσισαν να συμπεριλαβούν και τον Δούκα στο διεθνές προπονητικό καμπ που διοργανώνουν από τις 18 έως και τις 23 Ιουνίου 2019.

Έτσι λοιπόν ο Κώστας Τσαβδαρίδης και οι αθλητές του αναμένεται να ζήσουν μια ακόμα όμορφη αθλητική περιπέτεια ενώ παράλληλα προετοιμάζουν τη συμμετοχή τους σε δύο πολύ δυνατά Ευρωπαϊκά τουρνούα.  

2019-01-03 duke 2019 b (10)

Σκοπός του προγράμματος «Handball for Everyone, Inclusion through sports» είναι η συμμετοχή στον αθλητισμό, στις δραστηριότητες σωματικής άσκησης καθώς επίσης και στον εθελοντισμό.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση στοχεύει στην ευαισθητοποίηση όσον αφορά τον ρόλο του αθλητισμού στην προώθηση της κοινωνικής ένταξης, των ίσων ευκαιριών και της υγείας. Μέσα από αθλητικές χαντμπολικές δράσεις προωθεί την κουλτούρα, τον αμοιβαίο σεβασμό αλλά και την έννοια της φιλίας.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...