Κυριακή 14 Απριλίου 2019: 6οι Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» στο Μαρούσι

0

Γ. Πατούλης: «Δίνουμε Ολυμπιακή διάσταση στους φετινούς Αγώνες «Σπύρος Λούης» στηρίζοντας το μήνυμα ειρήνης του OlympiansRun International»

Τους Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή 14 Απριλίου 2019προς τιμήν του Μαρουσιώτηπρώτου Χρυσού Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου Δρόμου Σπύρου Λούη. Η διοργάνωση των Αγώνων Δρόμου «Σπύρος Λούης» ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου και Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργου Πατούλη, και έχει βρει θερμή ανταπόκριση από τους φίλους του αθλήματος καταγράφοντας χιλιάδες συμμετοχές. Φέτος, οι αγώνες εντάσσονται στο OlympiansRunInternational, και το Μαρούσι αποτελεί τον πρώτο από τους συνολικά τρεις Αγώνες Δρόμου των αθλητών με Ολυμπιακές συμμετοχές σε όλα τα αθλήματα, από όλον τον κόσμο και ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το OlympiansRunInternational που διοργανώνουν οι Olympians και ο αθλητικός σύλλογος «Ευεξία» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου περιλαμβάνει τη διεξαγωγή διεθνούς συμμετοχής Αγώνων Δρόμου:

Running 5 χλμ. για άνδρες και γυναίκες
Running 10 χλμ. για άνδρες και γυναίκες
Running 2,5 χλμ. για οικογένειες
Δυναμικό βάδην 2,5 χλμ. για οικογένειες

Οι 6οι Αγώνες Δρόμου «Σπύρος Λούης» είναι ανοικτοί σε όλους, αθλητές με διεθνείς συμμετοχές, αθλούμενους, οικογένειες και παιδιά, όλους όσοι επιθυμούν να τρέξουν, να βαδίσουν, να διατρανώσουν την πίστη τους στην ειρήνη και στη συναδέλφωση των λαών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Δίνουμε Ολυμπιακή διάσταση στους φετινούς Αγώνες «Σπύρος Λούης» στηρίζοντας το μήνυμα ειρήνης του OlympiansRun International, έναν αθλητικό θεσμό, τιμητική παρακαταθήκη για την πόλη μας που προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι», τις αξίες της άθλησης και ενός υγιεινού τρόπου ζωής για όλους».

Οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα: Υπουργείο Τουρισμό, ΕΟΤ, Κ.Ε.Δ.Ε, Καλλιπάτειρα.

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» για την υποστήριξη των ορφανών παιδιών υπό τη σκέπη του πατέρα Αντώνιου και στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή Ατόμων με αναπηρίες για την ενίσχυση της συμμετοχής τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Επόμενοι σταθμοί του OlympiansRunInternational είναι:

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, NightRun στο Ρέθυμνο
Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, DayRun στην Αρχαία Ολυμπία

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον διαδικτυακό τόπο www.runolympiansinternational.com

Όσοι εγγραφούν έως 28 Φεβρουαρίου 2019, θα επωφεληθούν έκπτωσης 15%.

Χορηγός: ΟΠΑΠ

Υποστηρικτές:Amstelfree, Φυσικό Μεταλλικό Νερό «ΑΥΡΑ»,

ΧορηγοίΕπικοινωνίας: ΕΡΤ, ΕΡΑσπορ, ΕΡΑ1, ΕΡΑ Φωνή της Ελλάδας, Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, KISSFM, ACTION 24, Sport 24, RunningNews.gr, SportDay, iRun, SportEvent.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...