Κικίλιας: «Θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αντέξει το σύστημα υγείας»

0

Για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει η Ελλάδα απέναντι στην έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
Στο OPEN TV και την εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη μίλησε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια, την οποία και καταβάλλει η χώρα προκειμένου να αντιμετωπίσει την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Λελογισμένα προσπαθούμε να ισορροπήσουμε με τα υγειονομικά δεδομένα. Όσο δυσκολεύει ο καιρός και προχωράμε προς τον χειμώνα, δυσκολεύουν οι συνθήκες» ανέφερε ο ίδιος, ο οποίος τόνισε πως γίνεται προσπάθεια προκειμένου να μην μπούμε στον χειμώνα με άσχημα υγειονομικά δεδομένα.

Στην συνέχεια των λεγομένων του αναφέρθηκε και στην πίεση, την οποία και δέχεται το σύστημα υγείας, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως την προσεχή Δευτέρα (19/10) ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει στην εγκαινίαση 50 κλίνων ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Σωτηρία.

«Θα αντέχουμε όσο ο κόσμος θα συμπονά τον διπλανό του, όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε» είπε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε ότι «θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να αντέξει το σύστημα υγείας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...