Έκρηξη κρουσμάτων στην Αλεξανδρούπολη: Επιβεβαιώθηκαν ακόμα 13 κρούσματα σε γάμο – 22 στο σύνολο

0

Πρόκειται για άτομα νεαρής ηλικίας, ασυμπτωματικά τα οποία παραμένουν στα σπίτια τους σε καραντίνα.

Ακόμα 13 άτομα εντοπίστηκαν θετικά στον κορωνοϊό, τα οποία παρευρέθηκαν στον γάμο στην Αλεξανδρούπολη και κόλλησαν από μία κοπέλα, η οποία αισθάνθηκε αδιαθεσία και επέστρεψε στο σπίτι της, αποφεύγοντας να πάει στο γλέντι που ακολούθησε.

Η νεαρή την Κυριακή πήγε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και έδωσε δείγμα για το τεστ Covid-19 και τα αποτελέσματα το απόγευμα βγήκαν θετικά. Ενημέρωσε κάποιους φίλους της και άτομα που βρέθηκαν στον γάμο και μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εξεταστεί 100 άτομα, εκ των οποίων συνολικά τα 22 νοσούν. Πρόκειται για άτομα νεαρής ηλικίας, όλα ασυμπτωματικά, τα οποία παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό, ανάμεσά τους ο γαμπρός, η νύφη, η κουμπάρα και ένα παιδί 1,5 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με εντολή του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμου έγινε απολύμανση της εκκλησίας που πραγματοποιήθηκε ο γάμος, ενώ και οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου ξενοδοχείου όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι (σε εξωτερικό χώρο), προχώρησαν και αυτοί σε απολύμανση των χώρων του.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για την εξέλιξη του κορωνοϊού, την Παρασκευή, ανακοίνωσε όριο 100 ατόμων σε τελετές, όπως γάμοι και βαπτίσεις, από τις 3 έως τις 15 Αυγούστου. Είχαν προηγηθεί αντίστοιχα περιστατικά με γάμους σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη.

Κοινοποίηση.

Leave A Reply