Τα αστειάκια του Κυριάκου.. Δείτε πώς χαιρέτησε τον αντιπρόεδρο της ΕΤΕ (ΦΩΤΟ)

0

Λίγο για να στείλουν μήνυμα για την ανάγκη προληπτικών μέτρων για τον κορονοϊό, λίγο για να στείλουν μήνυμα ψυχραιμίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαικής Τράπεζας Επενδύσεων αποφάσισαν να αποφύγουν τις χειραψίες.

Αν και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Andrew MacDawell φαίνεται και οι δύο να χαμογελούν και να μην πιστεύουν οτι υπάρχει πραγματικός κίνδυνος, η φωτογραφία αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την ανησυχία που υπάρχει πλέον σε όλον τον κόσμο για την μετάδοση του κορονοϊού.

Στην πρώτη φωτογραφία Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαικής Τράπεζας χαιρετούνται αγκώνα με αγκώνα, όπως προτείνεται από τους ειδικούς να γίνονται πλέον οι χειραψίες.

Κορονοϊός: Εκοψε τις χειραψίες και ο Μητσοτάκης- Δείτε πώς χαιρέτησε τον αντιπρόεδρο της ΕΤΕ [εικόνες]

Αλλά ταυτόχρονα στέλνει και ένα μήνυμα για την ανάγκη να λαμβάνονται αυστηρά προληπτικά μέτρα στις κοινωνικές επαφές, που είναι και το καλύτερο μέτρο προφύλαξης.

Στην δεύτερη φωτό οι δύο άνδρες, στο Μέγαρο Μαξίμου και στην αίθουσα συσκέψεων του πρωθυπουργού, χαιρετούνται γροθιά με γροθιά.

μητσοτάκης κορονοϊός
Κοινοποίηση.

Leave A Reply