Μέγκαν Μαρκλ: Απάντησε ήδη σε όσους λένε ότι «έφαγε πόρτα» από το οικογενειακό συμβούλιο

0

Η Μέγκαν Μαρκλ δείχνει ότι δεν θα μείνει σιωπηλή. Από το Βανκούβερ καθοδηγεί τον σύζυγό της όσον αφορά το πως θα αντιδρούν. Επιμένουν πάντως οι βρετανικές εφημερίδες ότι η Βασίλισσα δεν ήθελε να συμμετάσχει η σύζυγος του εγγονού της. Όλο το παρασκήνιο.

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα μείνει σιωπηλή. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα το γεγονός ότι λίγες ώρες μετά το οικογενειακό συμβούλιο που έγινε στο Σάντρινγχαμ και μετά τις διαρροές από το Παλάτι ότι η ίδια αποκλείστηκε από αυτήν, ήρθε η απάντηση. Η εξήγηση που είχε δοθεί για τον αποκλεισμό της Μέγκαν που βρίσκεται στο Βανκούβερ ήταν οι φόβοι ότι επειδή η επικοινωνία θα ήταν μέσω τηλεφώνου θα μπορούσε να ηχογραφηθεί.

Η απάντηση ήρθε μέσω εκπροσώπου του ζευγαριού ο οποίος τόνισε: «Οι Σάσεξ αποφάσισαν ότι δεν ήταν απαραίτητο να παρευρεθεί έστω και τηλεφωνικά η Δούκισσα». Το ζευγάρι, σύμφωνα με την Daily Mail  ήταν σε συνεχή επικοινωνία καθ’ όλη την διάρκεια του οικογενειακού συμβουλίου πιθανότατα μέσω WhatsApp.

Δεν θα υπάρξει άλλο οικογενειακό συμβούλιο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας, Βασίλισσα, Κάρολος, Γουίλιαμ και Χάρι δεν θα συναντηθούν ξανά κατ’ αυτόν τον τρόπο αλλά θα επικοινωνούν μέσω τηλεφώνουν την ώρα που οι προσωπικοί τους σύμβουλοι ψάχνουν να βρουν λύση για το τι θα γίνει με τους τίτλους του Χάρι και της Μέγκαν. Η συμφωνία που θα καταλήξουν θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Το παρασκήνιο της συνάντησης

Η οικογένεια έλυσε το πρόβλημα αυτό μόνη της όπως το συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια. Και λέγοντας οικογένεια εννοούμε τον Χάρι, τον Γουίλιαμ, τον Κάρολο και την Βασίλισσα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογενειακή σύσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όλοι έλαβαν διαβεβαιώσεις και κυρίως η Βασίλισσα από τον εγγονό της στην κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν ότι δεν θα φέρει σε περαιτέρω δύσκολη θέση την οικογένειά του και κυρίως τη Μοναρχία.

Η Βασίλισσα ωστόσο επιμένει να είναι πολύ απογοητευμένη. Συμφώνησε λοιπόν σε μια μεταβατική περίοδο έτσι ώστε οι Σάσεξ να σταματήσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους αφού θα περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στον Καναδά.

Η απαγόρευση στη Μέγκαν

Ο Χάρι, ο Γουίλιαμ και ο Κάρολος έφυγαν με τρία διαφορετικά αυτοκίνητα. Όσο για τη Μέγκαν Μαρκλ που πολύ ήθελε να συμμετάσχει στο οικογενειακό συμβούλιο «έφαγε πόρτα» μετά από εισήγηση των βασιλικών συμβούλων γιατί κάτι τέτοιο δεν θα ήταν ασφαλές. Όπως τόνιζαν πηγές από το Παλάτι κανείς δεν γνώριζε ποιος άλλος θα άκουγε από το Βανκούβερ όπου βρίσκεται η Μέγκαν. «Αυτή ήταν μια άκρως απόρρητη οικογενειακή συζήτηση και όχι μια ανοικτή διάσκεψη», είπαν χαρακτηριστικά.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος δεν θεωρεί ότι έχει κλείσει το θέμα καθώς γνωρίζει ότι ο Χάρι θα προσπαθήσει να πληρώνει τους λογαριασμούς του από τα χρήματα που ο πατέρας του διαχειρίζεται. «Δεν θα έχει απεριόριστους πόρους. Ο Χάρι πρέπει να το ξέρει αυτό», τόνισε πηγή κοντά στον Κάρολο.

Η Βασίλισσα έχει ζητήσει να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες καθώς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να εμπορευματοποιηθεί ο τίτλος που κατέχουν η Μέγκαν και ο Χάρι. «Κανείς δεν θέλει στο Παλάτι να δει το όνομα των Σάσεξ ως μάρκα σε βούτυρο», τόνιζαν.

Θα τους πάρει τους τίτλους;

Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές την ανακοίνωση της Βασίλισσας μπορεί κανείς να διακρίνει ότι τους αποκαλεί με τα μικρά τους ονόματα και όχι ως Δούκα και Δούκισσα του Σάσεξ. Αυτό, μπορεί να δείχνει δυο πράγματα. Είτε ότι θα τους πάρει τους τίτλους που κατέχουν, είτε ότι ήθελε να είναι οικεία στην ανακοίνωση προς τον εγγονό της.

Πάντως, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι η ανακοίνωση είχε έναν ασυνήθιστα προσωπικό τόνο και δείχνει την μεγάλη της ανησυχία. Και τέλος πάντως ότι «τους πάει με το καλό», που λέει ο λαός.

Κοινοποίηση.

Leave A Reply