Συνέλαβαν τον γόνο εφοπλιστικής οικογένειας ενώ έβγαζε… το σκύλο βόλτα! Όλο το χρονικό

0

Καρέ – καρέ πώς έγινε η σύλληψη του άνδρα που υποστηρίζει πως είναι γόνος γνωστής επιχειρηματικής και εφοπλιστικής οικογένειας. Τον σταμάτησαν αστυνομικοί στην Νέα Σμύρνη και ακολούθησε η πιο… ήσυχη σύλληψη όλων των εποχών. Ο άνδρας τους έδωσε τα στοιχεία του και οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Για πλαστογραφία και απάτη οι καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν εις βάρος του. Η εταιρεία του, το «λουκέτο» και το «κουβάρι» της υπόθεσης.

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση για την σύλληψη φερόμενου ως γόνου γνωστής επιχειρηματικής και εφοπλιστικής οικογένειας στην Νέα Σμύρνη, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για πλαστογραφία και απάτη, συνολικής ποινής φυλάκισης 33 ετών.

Ο 54χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς Νέα Σμύρνη και μάλιστα την στιγμή που έβγαζε βόλτα το σκυλάκι του.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πλήρως συνεργάσιμος όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί και του ζήτησαν τα στοιχεία του

Αμέσως τους είπε το όνομα του, λέγοντας παράλληλα πως είναι γόνος γνωστής οικογένειας με την οποία όμως εδώ και χρόνια δεν έχει σχέση, χωρίς να επεκταθεί επιπλέον καθώς είναι ένα θέμα προσωπικό.

Βέβαια οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα στην Νέα Σμύρνη, όπου και του αναγγέλθηκαν οι καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος του.

Ακολούθως ολοκληρώθηκε η τυπική διαδικασία της σύλληψης και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

Νέα Σμύρνη – Ο συλληφθείς και το παρελθόν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο 54χρονος κατά το παρελθόν διατηρούσε μία επενδυτική εταιρεία.

Μέσω της εταιρείας αυτής, διαχειρίζονταν χρηματικά ποσά που του είχαν εμπιστευτεί Έλληνες πολίτες προκειμένου να τα επενδύσει και βέβαια να εισπράξουν στην συνέχεια τα κέρδη.

Για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί, η εταιρεία έβαλε “λουκέτο” με αποτέλεσμα οι επενδυτές να χάσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Οι άνθρωποι αυτοί βέβαια κατέληξαν στην Εισαγγελία Αθηνών καταγγέλλοντας τον 54χρονο φερόμενο ως γόνο γνωστής επιχειρηματικής – εφοπλιστικής οικογένειας, με την ιστορία να “γράφεται” στην Νέα Σμύρνη με την σύλληψή του.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 54χρονο Σ.Γ.Λ. το απόγευμα της Τετάρτης (06/11/2019) στη Νέα Σμύρνη καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 4 καταδικαστικές αποφάσεις 33 ετών στο σύνολο.

Οι καταδικαστικές αυτές αποφάσεις αφορούσαν σε απάτες, ενώ εις βάρος του υπήρχε και ένα ένταλμα σύλληψης για απάτη και πλαστογραφία.

Η υπόθεση, πλέον, αναμένεται να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης…

Πηγή: newsit,gr

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...