Επίσκεψη της ΑΕΚ στην Ελληνογαλλική Σχολή «Saint Joseph» στην Πεύκη (ΦΩΤΟ)

0

Μία επίσκεψη στην Ελληνογαλλική Σχολή «Saint Joseph», πραγματοποίησε η ΚΑΕ ΑΕΚ, με τους δύο αθλητές της Βασίλης Τολιόπουλος και Στέφαν Γιάνκοβιτς.

Οι δύο άσοι της «Βασίλισσας», δέχθηκαν θερμή υποδοχή από όλους στην εν λόγω σχολή και μίλησαν στους μαθητές σε κλίμα ενθουσιασμού.

Τέλος, να τονίσουμε πως σήμερα είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, ενώ το προσεχές διάστημα θα γίνουν και άλλες δράσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει τα εξής:

Την Ελληνογαλλική Σχολή “Saint Joseph”, στο Κλειστό Γυμναστήριο της οποίας, στεγάζεται εφέτος η Ακαδημία της ΑΕΚ (AEK ΒC ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA), επισκέφθηκαν σήμερα (27/09) στην Πεύκη, οι Βασίλης Τολιόπουλος και Στέφαν Γιάνκοβιτς.

Οι δύο αθλητές της «Βασίλισσας», μαζί με τους εκπροσώπους της Ακαδημίας, δέχτηκαν τη θερμή υποδοχή της αδελφής Esperance, του Γενικού Διευθυντή της Σχολής, κ. Δημήτρη Κώστα, και των εξαιρετικών στελεχών της, και κατόπιν μίλησαν στους μαθητές σε κλίμα ενθουσιασμού.

Η εκδήλωση αφορoύσε στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 και Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, που εφέτος συνεορτάζονται, με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση-Αγαπώ την Υγεία μου».

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν κι άλλες δράσεις της Ελληνογαλλικής Σχολής και της Ακαδημίας της ΑΕΚ.

<img ” src=”https://www.enwsi.gr/wp-content/uploads/2019/09/6-8.jpg” />

 

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...