Εκλογές 2019: Διαρκείς επαφές Τσίπρα – Παυλόπουλου για την προσφυγή στις κάλπες

0

Σύμφωνα με πληροφορίες, με την παρούσα κυβέρνηση – και όχι με υπηρεσιακή – θα πάμε στις εθνικές εκλογές πιθανότατα στις 30 Ιουνίου
Εκλογές 2019: Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, επικοινώνησε το βράδυ της Κυριακής ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι θα προκηρύξει τη διενέργεια πρόωρων εθνικών εκλογών αμέσως μετά τον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών. Γι΄αυτό και ετοιμάζεται – αν δεν έχει ετοιμαστεί ήδη- Προεδρικό Διάταγμα.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το βράδυ της Κυριακής, 2 Ιουνίου, αναμένεται να επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλος, και να ζητήσει να διαλυθεί η Βουλή και να προκηρυχθούν εθνικές εκλογές με πιο πιθανή ημερομηνία την 30ή Ιουνίου (υπάρχει, βέβαια, και το ενδεχόμενο οι εκλογές να γίνουν στις 7 Ιουλίου). Τις εκλογές, όπως όλα δείχνουν, θα διεξαγάγει η παρούσα κυβέρνηση ενώ είναι πολύ πιθανό να παραιτηθούν και να αντικατασταθούν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, και ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Πηγή: ethnos.gr

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...