Εξαφάνιση Μαρινάκη από τα Μέσα της «συμμορίας»! Μπορείτε να βοηθήσετε;

0

Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού παραπέμπεται οριστικά και αμετάκλητα σε δίκη μετά από (σημερινή) απόφαση του Αρείου Πάγου για το κακούργημα της αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνων και το πλημμέλημα της σύστασης συμμορίας. Μαζί του θα καθίσουν στο σκαμνί ακόμη 27 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων παράγοντες, πρώην διαιτητές και ποδοσφαιριστές.

Μπορεί η είδηση να κάνει εδώ και ώρα τον γύρο του διαδικτύου, αλλά υπάρχουν και μερικές εξαιρέσεις.

Όπως για παράδειγμα στα ΜΜΕ -όχι μόνο αθλητικά, αλλά και πολιτικά- τα οποία είναι γνωστό ότι ανήκουν στον ιδιοκτήτη της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, είτε δείχνουν μία… ιδιαίτερη συμπάθεια στον γνωστό εφοπλιστή.

Ψάχνοντας κανείς να ενημερωθεί για μία τόσο σοβαρή υπόθεση, την παραπομπή σε δίκη 28 ατόμων, μεταξύ άλλων και για κακούργημα, θα δυσκολευτεί αρκετά για να βρει το όνομα «Βαγγέλης Μαρινάκης».

Κι αυτό γιατί είτε θα πρέπει να το αναζητήσει στην τελευταία σειρά του κειμένου, είτε γιατί δεν θα το βρει καν, αφού φαίνεται πως δεν ήταν στις προτεραιότητές τους να ενημερώσουν σχετικά το αναγνωστικό τους κοινό.

Όλα αυτά βέβαια ενώ σύμφωνα με το κατηγορητήριο πρόκειται για τον επικεφαλής της συγκεκριμένης υπόθεσης που έχει συνταράξει το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: sdna.gr

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...