Ο Φλώρος καταθέτει αγωγή κατά του Αλέξη Κούγια

0

Μετά το εξώδικο του Βασίλη Μηλιώνη, ο Άρης Φλώρος κατέθεσε σήμερα το πρωί αγωγή σε βάρος του γνωστού ποινικολόγου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου του Άρης Φλώρου: «Κατατέθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή κατά του κ. Αλέξιου Κούγια, Δικηγόρου Αθηνών, με την οποία ο ανωτέρω εντολέας μας αιτείται χρηματική ικανοποίηση ηθικής βλάβης για τις σε βάρος του συνεχείς μέχρι σήμερα δημόσιες δηλώσεις του κ. Κούγια.

Το οποιοδήποτε τυχόν επιδικασθέν ποσό έχει εκχωρηθεί στα φιλανθρωπικά ιδρύματα Ελπίδα και το χαμόγελο του παιδιού εξ ημισείας, κατόπιν ρητής επιθυμίας του εντολέα μας».

Υπενθυμίζεται, ότι και ο Βασίλης Μηλιώνης, συνεργάτης στο παρελθόν του Αριστείδη Φλώρου, απέστειλε εξώδικο στον γνωστό ποινικολόγο σχετικά με αποστροφή του δελτίου τυπου του, στην οποία έκανε λόγο για υπεξαίρεση Φλώρου και Μηλιώνη ύψους 280.000.000 ευρώ. Η αντίδραση του κ. Μηλιώνη εδράζεται στο ότι έχει καταδικαστεί μόνο για απλή συνδρομή στην πράξη (με το δικαστήριο να αναγνωρίζει ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στους λογαριασμούς του δεν είναι προϊόν υπεξαίρεσης).

Ο Βασίλης Μηλιώνης στο εξώδικό του σημειώνει ότι δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ στο ελληνικό δημόσιο, και πως ο συνήγορος του Γιώργου Αντωνόπουλου, Αλέξη Κούγιας παραβιάζει το τεκμήριο της αθωότητας του, με την δίκη σε δεύτερο βαθμό να είναι εκκρεμής. Με το εξώδικο που απέστειλε μέσω του συνηγόρου του Μανώλη Τρούλη, ζητεί να ανακληθούν οι υβριστικές σε βάρος του αναφορές, ενώ του απαγορεύει να αναφερθεί στο πρόσωπο του κατά την διάρκεια της αυριανής συνέντευξης Τύπου.

Πηγή: ethnos.gr

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...