Κλειστά σχολεία: “ΠΡΟΣΟΧΗ ψευδής είδηση”!

0

Κλειστά σχολεία στην Αττική, κλειστά σχολεία στην επαρχία και κάπου… στη μέση η αλήθεια με μια… παρεμβολή από fake news.
Πολλά θα είναι τα κλειστά σχολεία αύριο, Τρίτη 08.01.2019, σύμφωνα με την ενημέρωση των Αρχών, ωστόσο για ένα διάστημα υπήρξε σύγχυση σχετικά με το αν θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Αττικής κλειστά.

Μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν την είδηση πως θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία του νομού Αττικής, κάτι που δεν ισχύει, όπως διαβάσατε από την πρώτη στιγμή στο newsit.gr. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής, αφού ο Τηλέμαχος… επελαύνει και η κακοκαιρία συνεχίζεται.

Ωστόσο το… κακό έγινε και πολλοί έμειναν με το ερώτημα για το ποια σχολεία τελικά θα λειτουργήσουν και ποια όχι.

Έτσι, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με μια οργισμένη ανάρτηση στο Twitter, αναφέρει:

“ΠΡΟΣΟΧΗ ψευδής είδηση: ΔΕΝ υπάρχει απόφαση της #ΠεριφέρειαΑττικής να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία. Για κάθε Δήμο αποφασίζει η εκάστοτε δημοτική Αρχή συνεκτιμώντας τις προβλέψεις και τις συνθήκες που επικρατούν. #Τηλέμαχος #Tilemachos”.

Δείτε την ανάρτηση

Κλειστά σχολεία – Και δεύτερη ανάρτηση Δούρου
Στην συνέχεια, η Ρένα Δούρου επανήλθε με δεύτερο tweet, εξαπολύοντας επίθεση στα ΜΜΕ που δημοσίευσαν την παραπάνω είδηση…

“Περιττό να αναφέρω ότι όσα Μέσα Ενημέρωσης μεταδίδουν την είδηση αυτή δεν έχουν κάνει τη στοιχειωδέστερη διασταύρωση”, γράφει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: Newsit.gr

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...