Καιρός: Χιονίζει τώρα στην Κηφισιά!

0

Ο καιρός δείχνει τα δόντια του και τα πρώτα χιόνια στην Αττική έχουν ήδη πέσει. Χιονίζει στην Κηφισιά και σε κοντινές περιοχές των βορείων προαστίων. Πότε περιμένουμε να χιονίσει στην Αθήνα. Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του νέου κύματος κακοκαιρίας. Κλειστά σχολεία σε πολλές περιοχές της Αττικής και όλης της επικράτειας αύριο, Τρίτη 08.01.2019.
Ο καιρός… δεν αστειεύεται! Τα πρώτα χιόνια στην Αττική έπεσαν, με την Κηφισιά “ντύνεται στα λευκά” από το απόγευμα της Δευτέρας, 07.01.2019 κι ενώ ο “Τηλέμαχος” πήρε την… σκυτάλη από “Ραφαήλ” και “Σοφία” και σαρώνει ολόκληρη τη χώρα!

Τις τελευταίες ημέρες ο υδράργυρος βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση σε πολλές περιοχές της χώρας, με θερμοκρασίες… πολύ κάτω από το μηδέν να έχουν μετατρέψει το σκηνικό σε άκρως χειμωνιάτικο.

Ωστόσο η νέα επέλαση της κακοκαιρίας “αγγίζει” πια και την Αττική και από απόψε το βράδυ αναμένεται να “αγγίξει” και την Αθήνα, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν πως περιμένουμε χιόνια… μέχρι και στο Σύνταγμα.

Όπως προαναφέραμε, ήδη χιονίζει στην Κηφισιά και κοντινές περιοχές, ενώ ήδη το έχει “στρώσει” και στην Μαλακάσα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει όλοι να δώσουμε μεγάλη προσοχή και στο πώς κινούμαστε στους δρόμους, αν φυσικά υπάρχει μεγάλη ανάγκη για να γίνουν μετακινήσεις. Αν δεν υπάρχει, καλό θα είναι να αποφύγετε τις άσκοπες βόλτες… ενώ ο Τηλέμαχος “σφυροκοπά”!

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...