Ρουβίκωνας: Επίθεση με μπογιές στην πρεσβεία των ΗΠΑ

0

Ο Ρουβίκωνας επιτέθηκε στο κτίριο της αμερικανικής πρεσβείας. Πέταξαν κόκκινες μπογιές στην είσοδο. Σύμφωνα με το κείμενο της αναρχικής ομάδας η επίθεση στην πρεσβεία των ΗΠΑ έγινε χθες (!) τα ξημερώματα. Αναφορά στην αποχώρηση των ΗΠΑ από τη Συρία και στη Συμφωνία των Πρεσπών στο κείμενο.
“Την Κυριακή 6/1/2019 και ώρα 03:30 το πρωί ομάδα συντρόφων επιχείρησε επιθετική παρέμβαση με μπουκάλια μπογιάς στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα” αναφέρει το κείμενο που ανέβασε ο Ρουβίκωνας στο indymedia, κάνοντας γνωστή μια μέρα… μετά την “παρέμβασή” του. Ο κείμενο έχει αναρτηθεί στις 04:05 τα ξημερώματα της Δευτέρας (07.01.2019).

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι όχι πως ο Ρουβίκωνας έβαλε στο στόχαστρό του την πρεσβεία των ΗΠΑ, αλλά το πόσο εύκολα έφτασε ως εκεί. Σε ένα (ακόμα) από τα καλύτερα (υποτίθεται) φυλασσόμενα σημεία στην Αθήνα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 10 άτομα με μηχανάκια πλησίασαν το κτίριο, πέταξαν κόκκινες μπογιές και εξαφανίστηκαν.

«Ακόμη και τα καλύτερα φρούρια του εχθρού μπορούν να πέσουν, φτάνει να μαζευτούμε όλοι και όλες και να αποφασίσουμε ότι δεν θέλουμε να υπάρχουν», αναφέρει η αναρχική ομάδα στο κείμενό της.

Πηγή: Newsit.gr

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...