Δολοφονία φοιτήτριας: Η κατάθεση που ανοίγει ξανά τον φάκελο βιασμού

0

Το περιστατικό, που συνέβη τον Νοέμβριο του 2017, αποκάλυψε φίλος της άτυχης φοιτήτριας στην κατάθεσή του για την υπόθεση δολοφονίας
Τον βιασμό της από τρία άτομα είχε καταγγείλει τον Νοέμβριο του 2017 η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη στο Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου, όπως αποκαλύπτεται από καταθέσεις του φιλικού περιβάλλοντός της που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για την υπόθεση της δολοφονίας της.

Το «Εθνος» αποκαλύπτει κατάθεση φίλου της άτυχης φοιτήτριας ο οποίος αναφέρεται στο τραγικό περιστατικό: «Εγώ, η θανούσα και η … πήγαμε στο Α.Τ. για να καταγγείλει τον βιασμό της και την παράνομη βιντεοσκόπηση. Η θανούσα και η … εκείνο το βράδυ γνώρισαν τρία άτομα σε ένα μαγαζί. Κάποια στιγμή θέλησαν να φύγουν και άφησαν πρώτη την … στο σπίτι της με αυτοκίνητο και εν συνεχεία πήγαν στο σπίτι της θανούσης. Της ζήτησαν να πιουν καφέ και στη συνέχεια ακολούθησε στο μπάνιο του σπιτιού της σεξουαλική πράξη και με τους τρεις και βιντεοσκόπηση χωρίς τη συγκατάθεσή της. Η καταγγελία δεν έγινε την ίδια ημέρα στο Α.Τ. Ρόδου αλλά μετά από μία εβδομάδα. Από το Αστυνομικό Τμήμα τής είχαν πει ότι δεν γινόταν κάτι για την περίπτωσή της, διότι είχε περάσει αρκετό διάστημα. Πάντως, μετά από αυτό που της συνέβη δημιουργήθηκε έντονη φοβία».

Αυτή δεν είναι η μόνη κατάθεση στην οποία γίνεται αναφορά στο αποτρόπαιο συμβάν που «σημάδεψε» την 21χρονη Ελένη και την έκανε -σύμφωνα τουλάχιστον με τον μάρτυρα- να ζητήσει υποστήριξη από ψυχολόγο. Συμφοιτητής της, με τον οποίο είχε κοινές παρέες, είπε στους αστυνομικούς ότι τον περασμένο Φεβρουάριο η Ελένη τού είχε εκμυστηρευτεί κάτι πολύ προσωπικό: «Δεν ξέρω πότε ακριβώς, αλλά λίγους μήνες πιο πριν μου είπε ότι είχε βιαστεί από τρία άτομα, τα οποία ήταν από τον Αρχάγγελο Ρόδου, στο σπίτι της, όπου είχαν πάει μετά από κάποια έξοδο. Είχαν πιει όλοι πολύ και δεν μπορούσε να τους σταματήσει. Επίσης τη βιντεοσκοπούσαν και ντρεπόταν πολύ γι’ αυτό. Μετά από το συμβάν, έκοψε κοντά τα μαλλιά της και ζήτησε από ειδικό ψυχολογική υποστήριξη».

Πηγή: ethnos.gr

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...