Ελένη Τοπαλούδη: “Ήταν ένα άβγαλτο κορίτσι” λέει απαρηγόρητος ο πατέρας της

0

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας παρακολουθώντας τις αποκαλύψεις. Οι κατηγορούμενοι τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Συγκλονιστικά είναι τα όσα λέει στο newsIT.gr ο δικηγόρος του 21χρονου Έλληνα. Ανατριχιαστικές περιγραφές για το μοιραίο βράδυ.
Θέλουν να διώξουν από πάνω τους τις ευθύνες με κάθε τρόπο οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδης.

Σήμερα, εξετάστηκαν πρόσωπο με πρόσωπο και όπως δείχνουν τα στοιχεία, προσπάθησαν να σώσουν τους εαυτούς τους, ρίχνοντας ο ένας στον άλλον τις ευθύνες και αμαυρώνοντας τη μνήμη της άγρια δολοφονημένης κοπέλας, με τις περιγραφές τους για ερωτικές περιπτύξεις.

“Το κορίτσι μας ήταν ένα κορίτσι με αξιοπρέπεια, αγαπητό, ευγενικό στη συμπεριφορά του. Ήταν ένα άβγαλτο και αγαπητό σε όλους κορίτσι. Κανένας γονιός να μην ξαναπάρει σε κασόνι το παιδί του” έλεγε το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της αδικοχαμένης Ειρήνης Τοπαλούδη, ο οποίος παρακολουθεί συγκλονισμένος τις αποκαλύψεις για το θάνατο της φοιτήτριας.

Πηγή: newsit.gr

Κοινοποίηση.

Τα σχόλια είναι κλειστά...